Persoonsgegevens

Kostabo products verwerkt uw persoonsgegevens om uw bestelling te kunnen verwerken, om telefonisch contact met u op te kunnen nemen als u daar om verzoekt, en/of om u schriftelijk (per e-mail en/of per post) te kunnen benaderen indien u telefonisch onverhoopt niet bereikt kunt worden.
Daarnaast kan Kostabo products uw persoonsgegevens gebruiken in het kader van het
uitvoeren van een met u gesloten overeenkomst van opdracht. Kostabo products kan de volgende persoonsgegevens verwerken:

- Uw voor- en achternaam
- Uw adresgegevens
- Uw telefoonnummer
- Uw e-mailadres
- Uw IP-adres

Bewaartermijn

Kostabo products bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor uw gegevens worden verzameld. Uw gegevens worden niet langer dan een jaar bewaard indien er geen overeenkomst met u tot stand komt.

Persoonsgegevens verstrekken aan derden

Wij gebruiken u gegevens om uw bestelling zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij uw persoonlijke gegevens uitsluitend gebruiken met uw toestemming. Kostabo products zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verstrekken en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

In kaart brengen websitebezoek

Op de website van Kostabo products  worden algemene bezoekgegevens bijgehouden,
waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw
browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. Kostabo products  gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.

Google analytics

Kostabo products  maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de website gebruiken en hoe effectief de Adwords-advertenties van Kostabo products  bij Google zoekresultaatpagina’s zijn.
De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (IP-adres),overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacy beleid van Google voor meer informatie. U treft ook het privacy beleid van Google Analytics hier aan.
Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de Website aan Kostabo products te kunnen verstrekken en om haar
adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden.
Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk
wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Kostabo products heeft hier geen invloed op. Kostabo products  heeft Google geen toestemming gegeven om via Kostabo products verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.

Cookies

Onze website maakt gebruikt van cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het bezoek aan een website naar de computer wordt gestuurd. Zowel deze website als andere partijen kunnen cookies plaatsen.
Deze website gebruikt cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren.  

Deze website plaatst cookies om de volgende redenen:

  • Winkelwagen (functionele cookie): Onthouden welke producten in de winkelmandje liggen. Zonder deze cookie kunt u geen producten bestellen of in je winkelmandje plaatsen.
  • Cookiekeuze (functionele cookie): Onthouden of u ons toestemming heeft gegeven tot het plaatsen van cookies.
  • Google Analytics (tracking cookie): Meten hoe de website wordt  gebruikt en hoe u ons hebt gevonden en hier met rapportages inzicht in proberen te verkrijgen.
  • Facebook (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Facebook pagina te 'liken'. Deze button werkt door middel van code die van Facebook zelf afkomstig is.

Meestal kunnen cookies worden beheerd, bewerkt en verwijderd via uw browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kunt u vinden met behulp van de Help-functie van uw browser.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar info@Kostabo products.nl. Kostabo products zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek reageren.

Beveiligen

Kostabo products neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende
maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en
ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website Kostabo products maakt gebruik van
een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen.
Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van
misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van Kostabo products 
verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met Kostabo products op via
info@kostabo.nl.

U heeft ten aller tijde het recht om online een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens . 

Bereikbaarheid

Kostabo products.nl. is als volgt te bereiken:

Postadres:
Industrieweg 12A 
8861VH Harlingen
Kamer van Koophandel: 01072229
Telefoon: 0630433452
E-mailadres: info@kostaboproducts.nl

 

© 2016 - 2020 kostaboproducts | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel